✅✍سحری یک قاشق سویق عدس یک قاشق سویق گندم و یک قاشق سویق سنجد بصورت خشک مصرف
سپس 5 یا 7 عدد خرما و سپس دو لیوان آب
✅✍هم صفرا و هم بلغم را از بین میبرد و هم از تشنگی جلوگیری میکند و هم به بهبودی بیماریهای معده و استخوان و .... کمک میکند.
✅✍خرما و آب هم باعث بالا رفتن رطوبت و هزاران خواص دیگر میشود
این سحری در ایام اعتکاف تجربه و بسیار موفق بود
✅✍برای افطار و در طول شب حلوای سویق شامل سویق روغن زیتون و شیره انگور یا انجیر و یا توت و یا خرما با توجه به مزاج افراد
این حلوا بعنوان تنقلات دعای ابو حمزه شب قدر و پذیرایی مورد استفاده دارد
🔹در ماه مبارک مزاج افراد به سمت گرمی و خشکی میرود تا حرارت باعث سوختن رسوبات و اخلاط و دفع آنها شود و بدن تا سال آینده از بیماریهای سخت در امان باشد نقل از استاد موسوی
🔹خوردن آب فاطر
🔹پرهیز از آب یخ
و غذاهای سنگین
از جمله تدابیر مفید این ماه مبارک است