نکاتی چند در رابطه با چگونگی افطار در ماه مبارک رمضان....
🌟 افطار با خرما موجب پیشگیری از بیماریها می شود...چرا که معده خشک و جمع شده ناشی از گرسنگی را باز و گرم ونرم میکند ، دوم مقادیری از مواد قندی و معدنی مورد نیاز بدن فورا از دیواره معده جذب شده و به داخل کبد می رود و کبد را از خمودی و ضعف در می اورد.....همچنین کم خونی پوکی استخوان سستی بیحالی دردهای مفاصل ضعف اعصاب از بین می رود....
🌟با اب یخ افطار نشود....
🌟 در خوردن افطاری شتاب نکنند تا زمانی که همه دستگاه های خفته بدن بیدار وسرحال شوند...
🌟شام بعد از افطار باید کم مصرف شود...
🌟غذا را تند وسریع نبلعندبلکه ارام وبا طمانینه.....
🌟پرهیز از خوردن اب ومایعات همراه غذا ....
🌟در شب به حالت ایستاده مایعات و اب را مصرف نکنید
🌟پرهیز از غذاهای کنسرو شده و یخ زده .ماکارونی. نوشیدنی های صنعتی...
🌟پرهیز از خوردن همزمان غذاهای ناسازگار...اگر سر سفره افطار وسحری ماست بود از خوردن مرغ وتخم مرغ پرهیز شود...همینطور ماست وباقلا...ماست وسرکه...برنج وسرکه...ماست وترب...شیر و ماهی....شیر با غذای چرب....پونه و پیاز....سیر و خردل.....