دکتر نیک

دکتر نیک، پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون ...

دکتر نیک

دکتر نیک، پورتال جامع شامل خبر، سرگرمی، روانشناسی، زناشویی، مد، دکوراسیون ...

دکتر نیک

سایت دکتر نیک پورتال جامع دکتر نیک در زمینه های زیر فعالیت میکند. 🙈تفریح و سرگرمی 🌙☄️فال روزانه 👗💅مد و زیبایی دکوراسیون 🍃نگهداری از گیاهان ❤️عاشقانه 🎥دانلود فیلم و سریال و موزیک 📲دانلود نرم افزارهای کاربردی ویندوز💻 و اندروید📱 🔊و هرآنچه شما نیاز دارید

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
طبقه بندی موضوعی

دوشنبه, ۱۷ خرداد ۱۳۹۵، ۰۱:۴۹ ب.ظ

۰

 

به مناسب حلول ماه مبارک رمضان برای افراد با مزاج های مختلف یکسری توصیه های غذایی دارم که در ادامه مطلب میتوانید مطالعه فرمایید 

 

 

مزاج گرم و خشک....

 

1- پرهیز از خوردن مواد خشک...مانند گردو، فندق، بادام، سنجد، ته دیگ برنج، سرخ کردنی، فست فود.چیپس پفک انواع بیسکوییت کباب...اگر در ماه مبارک مصرف شد با مصرف مصلحات مناسب جلوی ضرر انها را بگیرد .. از جمله....خوردن شیر محلی ..گردو با پنیر...و مصرف میوه های ابدار و مرطوب ...غذاهای لعاب دار و ژله ای مانند پاچه گوسفند...

 

2- اجتناب از خوردن مواد نفاخ......در صورت خوردن همراه با مصلحات ..عدس همراه پودر آویشن ...باقلا با گلپر..سایر حبوبات با زیره و کمی زنجبیل...                                                                                                                                                                                

3- خوردن میوه های مرطوب و آبدار ..و خوردن میوه های گرم وسرد با هم...خوردن میوه هنگام سحر و افطار بهتر از نوشیدن مکرر اب می باشد...چراا که طی روز عطش را بر طرف می کند....میوه های مناسب...انگور..الو...خربزه..سه پستان ...هندوانه..طالبی..هلو...شلیل...ازگیل..گیلاس...در صورت خوردن خرما...مصرف شربت بنفشه..تخم شربتی.اسفرزه..و سکنجبین..                                                                                                                                                                                       

4- خوردن سبزی هایی مانند گشنیز خرفه تره کاسنی و ریواس برگ لطیف انگور....                                                                                                                                                                                                                                                                 

5- مصرف غذاهای لعاب دار ..سوپ گشنیز. خورشت کرفس...خورشت ریواس...خورشت کدو...و خوردن ابدوغ خیار همراه کشمش...

 

 

مزاج گرم وتر.....                                                                         

 

1- پرهیز از خواب زیاد...

2-...پرهیز از خواب بعد از سحری.....

3- کاهش حجم غذا....و استفاده از غذاهای خشک مانند...جوجه مرغ خانگی. کباب بره با پودر سماق...ماهی سفید و کپور....با مصلح پودر زنجبیل و زیره انیسون....گوشت بوقلمون....

4- مصرف میوه های سرد. سرد وخشک...خربزه . ازگیل...البالو...گیلاس...لیموترش...پرتقال...سیب...سبزیجات...لوبیا سبز...کاهو...گشنیز...خرفه...ترب..وبرگ ترب...برگ لطیف انگور..کاسنی و ریواس                                                                                        

5- سویق عدس ..اب انار...رب ریواس ..رب البالو...برای رفع عطش...(  سویق عدس...پودر عدس خشک مخلوط با شکر)

 

 

مزاج سرد وخشک....

 

1- پرهیز از مصرف مواد خشک...شربتهای لعاب دار مصرف کنند...مانند..شربت سکنجبین عسلی. شربت اسطوخدوس...شربت بالنگو...دمنوش گاوزبان...بابونه...گزنه..اسطوخدوس با نعناع..

                                                                                                                             

2- مصرف غذاهای...خورشت اردک..وغاز...گوشت گوسفند..خوراک میگو..شیر برنج عسلی..حریره بادام..شله زرد زعفرانی...

 

3- میواهایی مانند خربزه..انگور.اناناس...انجیر سفید...و قرمز..توت سفید و قرمز..                                                                                                

4- سبزیجات...مرزه تلخون...تره..ریحان...پیزچه..شوید..شاهی..برگ .و ساقه لطیف کرفس...

 

 

مزاج و سرد وتر....

 

1- پرهیز از خواب زیاد....و خواب بعد از سحری....

 

2- کاهش حجم غذاها...مصرف بیشتر انواع خشکبار...مانند پسته..بادام. فندق ...

 

3- خوردن میوه  های گرم وخشک...مانند خرما. گردوی تازه..انجیر..سیب..زالزالک..انگورو خربزه...                                     

 

4- غذاهایی مانند کباب بلدرچین..گوشت شتر...

 

خصوصیات مزاج گرم وخشک.......

 

صاحبان این مزاج اغلب لاغر اندام با استخوان بندی کشیده و محکم...تند مزاج و عصبی...بسیار عجول وزن کم و خواب اندکی دارند...پوست خشک...

 

خصوصیات مزاج گرم تر.......

 

اکثرا گرایش به چاقی دارند...گوشت بدن زیاد می باشد...اگر بیش از حد سردی بخورند ذخیرهد چربی در اطراف شکم و ران ...بافتهای بدنشان نرم ومرطوب ..وخونسازی زیاد است..خواب عمیق وخوب دارند...و بدن گرمی دارند...                                                                                     

 

مزاج سرد وخشک..........

 

این افراد گاه بسیار چاق و گاه بسیار لاغر می شوند...اشتهای نامرتب و ریزه خواری دارند...رویایی وزودرنج هستند..پوست خشک وحساسی دارند...💥                                                                                                       

 

مزاج سرد وتر .........

 

این افراد گرایش به چاقی دارند..بلغمی مزاج نام دارندچاقی با افزایش چربی در اطراف شکم. پهلوها باسن و ران ها می باشد...تنبل پر خواب و کم تحرک هستند...حرکات ارام وسرعت انتقال مفاهیم در مغزشان کم است..به گرما بیشتر علاقه دارند...