نکات دم کردن چای
نکات مهم در مورد دم کردن صحیح چای
در ادامه مطلب بخوانید
همیشه سعی کنید از آب تازه استفاده کنید مسلما آبی که چند بارجوشیده، در طعم و خاصیت #چای اثر زیادی میگذارد. آب چندبار جوشیده را پای گلها و در گلدانها بریزید.
درست کردن یک چای خوش آبو رنگ و خوش طعم حتما ریزهکاریهای خاص خودش را دارد.
•••••••••••••
📌 چند اصل رو رعایت کنید:
1⃣ اصل اول: لزومی ندارد کتری را پر از آب بکنید بلکه مقداری آب بریزید که جوش بیاید. وقتی چای را دم کردید مجددا در کتری به مقدار لازم آب بریزید. با این کار هم در مصرف سوخت صرفهجویی کردهاید و هم آب کتری زودتر به جوش میآید.
💠 همیشه سعی کنید از آب تازه استفاده کنید مسلما آبی که چند بارجوشیده، در طعم و خاصیت چای اثر زیادی میگذارد. آب چندبار جوشیده را پای گلها و در گلدانها بریزید.
💠 توجه داشته باشید آب سرد درکتری بریزید.خیلی وقتها اتفاق میافتد که برای تسریع در درست کردن چای از آب گرم کمک میگیریم که این مسئله سبب ایجاد لکههایی درون استکان یا فنجان چای میشود. در واقع این لکهها نشانگر این است که آب گرم یا حتی داغ درکتری ریخته شده است.
❗️حواستان باشد که هیچگاه نگذارید آب کتری زیاد بجوشد چون چای شما بدرنگ و بیمزه میشود.
•••••••••••••
2⃣ اصل دوم: برای دم کردن یا نوشیدن چای سعی کنید از ظروف چینی استفاده کنید.البته سرامیک لعابدار و ظروف شیشهای نیز در مراتب بعدی مناسب هستند.
✅ بهتر است که قوری را قبل از دم کردن چای گرم کنید. برای این کار میتوانید قوری را روی کتری در حال جوش بگذارید یاکمی زیر شیر آب گرم بگیرید و همچنین میتوانیدآب جوش آمده را درون قوری بریزید و بعد خالی کنید؛ با این کار چای بهتر و زودتر دممیکشد.
•••••••••••••
3⃣ اصل سوم : چای انواع مختلفی دارد و زمان دم کشیدن هر کدام از آنها، متفاوت است. معمولا چای خارجی و رنگ دار ظرف 3تا 5 دقیقه دم میکشد اما چای طبیعی ایرانی بین 10تا 20 دقیقه طول میکشد که به اصطلاح «دیر دم» هستند. شما هم بر اثر تمرین و تجربه میتوانید مدت مناسب برای دم کشیدن چای خود را پیدا کنید. دقت کنید که چای شما زیاد دم نکشد که جوشیده میشود و تمام زحمات شما به باد خواهد رفت.